Programma 2018

Muziek in de Muziektent in het Oranjepark, seizoen 2018 .

Sinds 1999 organiseren wij elk jaar op de zondagmiddag live muziek in de Muziektent van het Oranjepark te Apeldoorn. Alle muziekgenres komen hierbij aan bod. De optredens vinden in 2018 van zondag 20 mei tot en met zondag 9 september plaats.

Iedereen kon zich van 2 januari tot 24 februari aanmelden voor een optreden. Uiteindelijk ontvingen we 89 aanmeldingen. Uit al deze aanmeldingen wordt een programma samengesteld voor 17 zondagmiddagen (34 optredens).

Uiterlijk 21 maart hoort iedereen of hij/zij al dan niet geselecteerd is voor een optreden voor komend seizoen.

 

Muziek in de Muziektent in het Oranjepark, seizoen 2017 .
Sinds 1999 organiseren wij elk jaar op de zondagmiddag live muziek in de Muziektent van het Oranjepark te Apeldoorn. Alle muziekgenres komen hierbij aan bod. De optredens vinden in 2017 van zondag 21 mei tot en met zondag 10 september plaats.

Uitnodiging voor deelname

We nodigen je van harte uit om je aan te melden voor een optreden. Uit alle aanmeldingen selecteren we de 34 optredens voor het komend seizoen. De optredens zijn op de zondagmiddagen van van 14.00-14.45 uur of van 15.00-15.45 uur, en je moet een repertoire hebben van 45 minuten.

Tips bij het invullen:

– Een “onkostenvergoeding” is mogelijk, dit kun je aangeven op het aanmeldformulier. Omdat ons budget beperkt is, kunnen wij absoluut geen hoge gages of onkostenvergoedingen betalen. De hoogte van de gevraagde onkostenvergoeding maakt o.a. deel uit van de selectiecriteria. Dus: hoe lager de gevraagde onkostenvergoeding, hoe meer kans op een optreden.

– De onkostenvergoeding kan alleen per bank uitbetaald worden. Vul niet alleen het bankrekeningnummer in, maar ook de tenaamstelling (t.n.v.).
– Geef op het formulier aan waar we een demo kunnen beluisteren.
– Wij maken een programma uit de geselecteerde optredens. Geef wel even aan op het formulier wanneer je NIET beschikbaar bent/jullie NIET beschikbaar zijn.
– De deadline voor de inschrijving is 12 februari 2017. Medio maart hoor je of je al dan niet geselecteerd bent.

We zien je aanmelding met belangstelling tegemoet!

Voor de aanmelding kun je gebruik maken van het onderstaand aanmeldformulier.

VERZENDEN